Syago + iDenta + mina tjänster = iDenta Labs

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har jag utfört en del omstruktureringar bland några sidor, och tänkte idag berätta vad jag riktigt har gjort.

iDenta Webbyrå byter namn och Syago Media Network försvinner:
iDenta Webbyrå, som jag inte ens hann köra igång, har jag nu döpt om till iDenta Labs. Anledningen till att ordet “Webbyrå” inte kunde vara kvar är för att Syago Media Network, samlingsnamnet jag använde för alla mina sidor, har gått i graven.

Numera är alltså alla mina sidor en del av iDenta Labs. Tyckte att det kändes bättre att samla alla mina webbrelaterade verksamheter under ett och samma namn istället för att sprida ut allt. Det är även en fördel ifall jag hittar på att jag vill skapa ett till företag.

En till förändrig är att tjänsterna numera går via iDenta Labs, istället för “direkt” via mig och denna sida. Det är mao ingen skillnad för er (blivande) kunder, det är fortfarande jag som hjälper er, skillnaden är att jag beskriver mina tjänster på iDenta labs istället för här på bloggen. Jag kännde helt enkelt att jag ville separera mina “tjänster och produkter” från mig själv, och göra KristofferLidman.se till något av en Lifestream och en mer personlig sida.

Anledning till just “Labs”? Det vet jag knappt själv, men det är en relativt vanlig företeelse på andra sidan pölen, och jag tyckte att det lät nördigt och bra :) Själv känns allt detta som en bra förändring, både för mig själv och blivande kunder. Tycker ni att jag gjorde rätt?

2 comments to “Syago + iDenta + mina tjänster = iDenta Labs”

2008-09-04 av Sebastian Johnsson

Hej Kristoffer!

Jag tror att du gjorde rätt i alla fall. Genom att samla allt under ett och samma tak blir det mindre kludd och förvirring. Sen finns det nog också lite synergieffekter (sweet!) att hämta ur ett gemensamt koncept då en gemensam sida kommer att exponera dels dina egna projekt bättre och dels din kundportfolio bättre.

2008-09-04 av Kristoffer

Roligt att höra, då är man inte helt ute och cyklar :)

Leave a comment

Entrepreneur//Geek
Developer//Designer
Gold prospector// DIY

Follow me elsewhere
content?
Also show content in swedish?