Nytt Projekt: Jobbr

Då är det dags att berätta om ännu ett nytt projekt, och denna gången är det Jobbr – en nischad jobbsajt inriktad mot webb och IT. Du kanske söker anställning som webbdesigner eller webbutvecklare? Då är Jobbr sidan för dig!

Jobbr

Att just detta projekt kom till världen är faktiskt lite av en slump. Jag hade börjat med en liknande jobbsajt, fast åt en helt annan nisch när jag upptäckte att det inte fanns något större utbud på enklare jobbsajter inriktade just mot webbjobb. Ni känner säkert igen “konceptet” från amerikanska sidor som Authentic Jobs, Krop m.m.

Just nu är den relativt enkel med jobben indelade i kategorier, lite valmöjligheter för att prenumerera på nyinkomna jobb och en liten artikelblogg. Det kommer inte att ta stopp där, utan jag har en drös nya funktioner på gång, som jag tror kommer att göra sidan till en riktigt kompetent jobbsajt!

Som ni säkert förstår så bygger sidan helt och hållet på en installation av WordPress, som sköter allt från jobblistningen till artikelbloggen. Som Sebastian Johnsson föreslog i mitt förra inlägg så kommer jag att skriva mer om detta projekt, då jag kommer att börja med att redovisa vilka sidor som under lanseringen skickade mest besökare.

Leave a comment

Entrepreneur//Geek
Developer//Designer
Gold prospector// DIY

Follow me elsewhere
content?
Also show content in swedish?