Nylansering av Jobbr.se

Några av er kommer kanske ihåg en sida jag lanserade i slutet av 2007 (har jag för mig), nämligen Jobbr.se. Det var en enkel jobbsida byggd med hjälp av WordPress som i första hand var nischad mot IT-jobb. Den gjorde det den skulle, men när det var dags för kunderna att lägga till platsannonser så blev det bra mycket värre. Platsannonsen mailades till mig, som jag sen manuellt fick lägga upp. Kunden kunde inte heller redigera sin platsannons, eller ta bort den, så det blev helt enkelt ohållbart (och mycket jobb för mig som skulle sköta allt).

Så det blev dags att bygga om. WordPress slängdes ut fortare är fortast, och istället så byggde jag hela skiten från grunden med hjälp av mitt favorit-framework CodeIgniter. Numera så kan både företagen skapa ett konto och sköta all form av platshantering själv, utan min inblandning. Arbetssökande kan även registrera en användare och spara favoriter, ansöka direkt via sidan, exportera en lista med sökta jobb osv. (kan vara bra för att visa t.ex arbetsförmedling att man sökt x antal jobb).

Jag gillar fortfarande WordPress, men att återskapa samma funktionalitet hade inte blivit så skoj, så det fanns egentligen inget annat sätt att lösa allt på än att bygga från grunden enligt mig. Många funktioner på sidan håller fortfarande att testas innan jag kopplar på dem på sidan, så jag skulle vilja påstå att sidan fortfarande är i beta-stadiet. Men ta gärna en titt ändå! Om ni söker jobb så får ni mer än gärna skapa en presentation och kanske ladda upp ert CV så får företagen något att kolla på.

3 comments to “Nylansering av Jobbr.se”

2010-06-04 av Jonas Lejon

Snyggt!

2010-11-06 av Jonathan

Håller med ovan talare, riktigt snyggt. Blir en bra feeling när man använder sajten.

2010-12-18 av Kristoffer

Tack ska ni ha!

Leave a comment

Entrepreneur//Geek
Developer//Designer
Gold prospector// DIY

Follow me elsewhere
content?
Also show content in swedish?