Ny design + nytändning(?) i bloggandet

Nu kära läsare (finns det några kvar?) så har jag fått tummen ur och återupplivat denna sida, som varit så gott som stendöd i över ett år.

Anledningen till att det har varit så dött är till största del pga mängder med kundjobb, som resulterade i att allt eget blev väldigt lidande. Nu är tanken att börja om på nytt, och steg ett i detta är bloggen – återupplivningen.

Som ni ser så har jag gjort en ny design till sidan, som skiljer sig en hel del från den gamla. Den största skillnaden är att jag har rensat bort mängder med onödigheter, så som undersidor och diverse listor och annat “clutter”. Tanken är att fokusera mer på innehållet och mindre på fluffet runt omkring. En annan väsentlig skillnad är att denna design är väldigt mörk, och den gamla var ju väldigt ljus. Något som faktiskt är banbrytande för mig, iom att jag brukar föredra just ljusa sidor.

En annan grej är att sidan numera är byggd mer som en Tumblr-blogg, vilket jag tycker är mycket trevligt (den rullar dock fortfarande på WordPress). Med den här uppbyggnaden så behöver jag inte känna pressen att klämma ur mig rejäla blogginlägg varje gång, och det blir så mycket lättare att hålla sidan levande. Nu kan jag förutom blogginlägg posta t.ex citat, länkar, bilder, kodsnuttar och videos på ett snyggt och strukturerat sätt. Sidan är dock inte till 100% klar än, så vissa ändringar kan smygas in.

Jag hoppas att ni gillar mitt försök till återupplivning, och jag ska göra mitt bästa för att göra detta till en läsvärd blogg igen. Kommer inom kort att skriva lite om statusen på mina egna projekt m.m.

(Om ni använder något annat är Firefox – må internetguden vara med ditt surfande, sidan är helt otestad i andra webbläsare).

1 comment to “Ny design + nytändning(?) i bloggandet”

2010-03-13 av Anders

Jag måste bara säga att sidan blev grymt snygg! Hoppas att du kommer igång med bloggandet igen.

Leave a comment

Entrepreneur//Geek
Developer//Designer
Gold prospector// DIY

Follow me elsewhere
content?
Also show content in swedish?