Här var det livat

Som ni ser så är det full aktivitet här på bloggen (eller nåt)… Jag har egentligen ingenting att skylla på den här gången, har bara lite svårt att få tummen ur och skriva något trots att jag dyker på en del saker att skriva om. Måste skärpa mig. Jag är dock fruktansvärt tokless på min design så jag tillbringar inte en sekund i onödan på sidan, så jag måste nog styra upp en ny design innan jag börjar posta något.

Jag kan även meddela att jag har gjort ett tema som ska släppas på ThemeForest, där syftet egentligen bara är att testa tjänsten och se ungefär vilka inkomster man kan förvänta sig utan någon större satsning. Om det visar sig att fungera någorlunda bra så blir det troligtvis fler teman i framtiden.

Nu väntar jag dock på att temat ska ta sig igenom deras reviewprocess, vilket verkar ta ungefär 7 evigheter. Men när (om) temat finns ute för försäljning så tänkte jag återkomma med lite resultat på det hela. Sen har jag också en del planer på att ge mig in det spännande träsket som kallas e-handel, mer om det senare.

4 comments to “Här var det livat”

2011-01-16 av Aaarvid

Nu är det dags att komma med ett inlägg om hur det funkar! Har en del designer som ligger och skräpar som jag länge har tänkt göra klar och lägga upp där.

2011-01-16 av Kristoffer

Hehe, har ju inte hunnit sälja där i en månad ens, så det är väl lite tidigt för att komma med något allt för konkret :)

Men jag kan iaf säga att sen den 22:a december så har jag sålt för lite drygt $700, då får man också tänka på att julledigheten just har tagit slut.

2011-01-16 av Aaarvid

Näe, för säljandet är det kort tid, men en månad utan blogginlägg är en lång tid ;)

Finns ju andra aspekter än just hur mycket man tjänar som är intressanta att veta. Hur du tycker sidan funkar etc.

Får väll hålla ett öga öppet.

[...] LinkedInse.linkedin.com/in/kristofferlidman Mina tankar om ThemeForest Som jag nämnde tidigare så hade jag börjat utforska ThemeForest, och lovade (för en halv evighet sen) att jag skulle [...]

Leave a comment

Entrepreneur//Geek
Developer//Designer
Gold prospector// DIY

Follow me elsewhere
content?
Also show content in swedish?