Blandade uppdateringar

Jag hade nästan glömt bort att jag hade den här bloggen. Men nu känner jag att det är dags att uppdatera läsarna om vad som riktigt pågår här uppe i norrland.

Har den senaste tiden haft ganska ont om tid med mina egna projekt, detta på grund av diverse kundarbeten. Det är självklart roligt att man är eftertraktad, men i sinnom tid så kommer jag att ta på mig mindre konsultuppdrag för att kunna fokusera på mina egna projekt. Har dock en del nya projekt på G som jag kommer att berätta om i ett senare inlägg.

Jag kommer att försöka öka på bloggandet här på Kristofferlidman.se, jag berättar gärna om mina projekt, kommer med tips osv men jag har något svårt att få tummen ur och skriva om det. För att peppa mig själv till att skriv så håller jag på med en ny design till sidan, då kommer det nog att kännas lite bättre!

Jag håller även på med en del omstruktureringar bland mina sidor, då främst bland Syago Media Network och iDenta. Men det kommer också i ett senare inlägg.

4 comments to “Blandade uppdateringar”

2008-08-11 av Andreas Bard

Bra! Punkt! ;-)

2008-08-25 av Anders

Tja! Fortsätt skriv! Skriv allt om dina projekt, vi följer dom med spänning och tycker dina projekt är kung!

Förövrigt har vi lagt vårat bokprojekt på is (www.bocco.se) och påbörjat ett flertal nya projekt, nästan alla ligger och väntar på att få bli lanserade i dagsläget är det typ http://www.reklamklipp.se som rullar..

Vi har även börjat blogga på nytt, dock under adressen http://www.drivkraften.nu !

Som sagt fortsätt och skriv, och din sidor rockar!!

2008-08-25 av Kristoffer

Anders: Oj, snacka om peppande kommentar! Verkligen roligt att höra att ni uppskattar det man gör :)

Följde er blogg för ett bra tag sen, men har för mig att bloggandet stannade av. Den nya ska jag dock hålla koll på :)

[...] jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har jag utfört en del omstruktureringar bland några sidor, och tänkte idag berätta vad jag [...]

Leave a comment

Entrepreneur//Geek
Developer//Designer
Gold prospector// DIY

Follow me elsewhere
content?
Also show content in swedish?